ΠΑΡΑ-THEMA

Γέλασε με τους 'θυμωμένους' Ομονοιάτες ο Ποτέ

Γέλασε με τους 'θυμωμένους' Ομονοιάτες ο Ποτέ

Συνέντευξη παρέθεσε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, πρώην της Ομόνοιας, Μικαέλ Ποτέ στη Γαλλία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία στους «τριφυλλοφόρους», αλλά και τώρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, κάτι που αξίζει αναφοράς, είναι αυτά που είπε για την Ομόνοια, τονίζοντας αρχικά για τη μεταγραφή του στους «τριφυλλοφόρους» τα εξής: «Eίχα λάβει προτάσεις από τη Γερμανία, ενώ ήρθε και μία πρόταση από την Ομόνοια. Δεν ήξερα κάτι, αλλά επειδή γνώριζα ένα φίλο μου που έπαιξε στον Απόλλωνα μου εξήγησε ότι η Ομόνοια ήταν ένας καλός σύλλογος. Παράλληλα, γνώριζα και τον Άντονι Σκαραμοτσίνο, ο οποίος έπαιξε εκεί και τον γνώριζα από τη θητεία του στις Κάννες. Μου είπε για το σύλλογο και το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα αγωνιζόταν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ με έκανε να πηγαίνω προς τα εκεί και να υπογράψω στην Ομόνοια. Ήμουν χαρούμενος που θα πήγαινα στην Ομόνοια».

Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top