ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Άσεμνη επίθεση σε 13χρονη - Λιποθύμησε στο σχολείο

ΠΑΦΟΣ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Άσεμνη επίθεση σε 13χρονη - Λιποθύμησε στο σχολείο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση καταγγελίας άσεμνης επίθεσης σε βάρος ανήλικης, από τρεις συμμαθητές της σε Γυμνάσιο της Επαρχίας Πάφου την ώρα του διαλείμματος.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το περιστατικό καταγγέλθηκε σε τοπικό Αστυνομικό Σταθμό από την μητέρα της ανήλικης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανήλικη ανέφερε στην μητέρα της την Πέμπτη (28/02) ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές, ενώ οι δυο τους μετέβησαν την Παρασκευή (02/03) στην Αστυνομία  όπου κατήγγειλαν το συμβάν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τρεις 13χρονοι φέρονται να επιτέθηκαν λεκτικά στην ανήλικη. Ακολούθως η νεαρή λιποθύμησε και οι συμμαθητές της συμφωνα με την καταγγελία, της έγραψαν με μαρκαδόρο στην κοιλιά και στα χέρια της.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως την ανήλικη φαίνεται να γλίτωσε άλλος συμμαθητής της που βρέθηκε τυχαία στο σημείο.

Μάλιστα η υπόθεση καταγγέλθηκε στο Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Πάφου από άλλη μητέρα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η διεύθυνση του σχολείου ανέλαβε να εξετάσει το θέμα στο πειθαρχικό του συμβούλιο, λόγω της ηλικίας των μαθητών.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top