ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το καθολικό Πάσχα θα σημάνει την έναρξη του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου

Το καθολικό Πάσχα θα σημάνει την έναρξη του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου

Στην αναβάθμιση του τουριστικού της προιόντος προχωρά η τουριστική βιομηχανία της Επαρχίας Πάφου.

“Aρκετές τουριστικές μονάδες στην Πάφο έχουν αρχίσει την χειμερινή περίοδο την αναβάθμιση τους προσθέτοντας κλίνες και άλλους πόρους που
θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε σαν τουριστική βιομηχανία” , ανέφερε ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνος Μιχαηλίδης.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως όλα τα κίνητρα που έχει δώσει η κυβέρνηση στην τουριστική βιομηχανία είναι πάρα πολύ υποβοηθητικά για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος ώστε η Κύπρος να γίνει πιο ανταγωνιστική .

Ερωτηθείς σχετικά , ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε πως οι εργασίες των ανακαινίσεων και των πρόσθετων κλινών θα ολοκληρωθούν στα μέσα του Μάρτη αφού , όπως εξήγησε, από τον Απρίλη και μετά ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος.

Η σαιζόν συνέχισε, “ πάντα ξεκινάει με το καθολικό Πάσχα”, σημειώνοντας πως φέτος επειδή το Πάσχα τυγχάνει να είναι νωρίς -δηλαδή τέλος Μαρτίου- κάποιοι θα προφτάσουν να λειτουργήσουν το καθολικό Πάσχα ενώ όλα τα ξενοδοχεία θα είναι ανοικτά μέσα στον Απρίλη.

Σε σχέση με τις πληρότητες του 2018 ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η φετινή χρονιά θα κυμανθεί σε εξίσου ικανοποιητικά επίπεδα με την περσινή χρονιά προσθέτοντας ωστόσο πως παρατηρείται μια μικρή πτώση στην πληρότητα του Απρίλη και σε σχέση με τον Απρίλη του 2017 λόγω του Πάσχα.

Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση πως μέχρι το τέλος της σαιζόν του 2018 η τουριστική κίνηση θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ο πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε πως η αύξηση του αριθμού των κλινών έχει ως στόχο την απορρόφηση τους και άρα η τουριστική ροή θα είναι μεγαλύτερη θα είναι από πέρσι.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως είναι πολύ σημαντική η αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος γιατί θα υπάρξει και βελτίωση της ζήτησης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top