ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετρίδης για Κουτσοκούμνη: «Μπορεί κατά καιρούς να τον κατακρίναμε όλοι, αλλά…»

Πετρίδης για Κουτσοκούμνη: «Μπορεί κατά καιρούς να τον κατακρίναμε όλοι, αλλά…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, όπου μίλησε για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ανέφερε «Η σύνδεση μας πέραν από την συνεργασία στο ποδόσφαιρο ήταν και φιλική. Να σας πω ότι η εμπλοκή μου στο ΑΠΟΕΛ ήταν διαμέσου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη όταν ήταν αντιπρόεδρος και με εισηγήθηκε να αναλάβω πόστο στην ομάδα. Είναι απώλεια μεγάλη για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, προχώρησε σε αρκετές καινοτομίες και στα τηλεοπτικά και στα αγωνιστικά και στα πρωταθλήματα. Ασχέτως αν προερχόταν από συγκεκριμένη ομάδα ήταν πρόθυμος και βοηθητικός για όλες τις ομάδες, ήξερε να δίνει λύσεις. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του στην ΦΙΦΑ, αναγνωρίζεται το έργο του και η πορεία του. Του ζητήθηκε να αναλάβει ειδικές αποστολές για να συνδράμει να λυθούν προβλήματα σε άλλα πρωταθλήματα, στην Ελλάδα και αλλού».

Ακολούθως, ο Πρόδρομος Πετρίδης επισήμανε «Ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δεν αρνιόταν να βοηθήσει. Όσα δύσκολα και αν πέρασε και επαγγελματικά ήταν ικανότατος και έβρισκε τις λύσεις. Πέρασε κρίσεις και στην δουλειά του και επανάφερε ξανά την εταιρεία του. Δυστυχώς πέρασε αυτά που πέρασε με την κόρη του και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να περάσει ένα γονιός, του κόστισε πολύ. Το πάλεψε για την κόρη του μέχρι εκεί που πήγαινε και δυστυχώς ήρθαν τα χειρότερα και για τον ίδιο».

Αναφερόμενος σε κάποιες στιγμές που θυμάται και έζησε με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη αποκάλυψε «Είναι αρκετές οι στιγμές και τα γεγονότα που ζήσαμε. Όντας νεαρός ήταν πολύ άνετος, διασκεδαστικός, πάντα τα προσπαθούσε να περνά καλά με τους φίλους του, είχε την τρέλα του αλλά πάντοτε τον διέκρινε η εξυπνάδα του και ο τρόπος που χειριζόταν συγκεκριμένες καταστάσεις και δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί κατά καιρούς να τον κατακρίναμε όλοι αλλά ποτέ του δεν έβαζε την φίλαθλη ιδιότητα του μπροστά στο καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Πως το ΑΠΟΕΛ θα τιμήσει τη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Έχουμε την τακτική συνεδρία αύριο και θα συζητήσουμε πως θα τον τιμήσουμε. Υπηρέτησε και το σωματείο και την εταιρεία και κυρίως το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top