ΠΑΦΟΣ: Οπλοβομβίδα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο

ΠΑΦΟΣ: Οπλοβομβίδα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο

Οπλοβομβίδα τυφεκίου τύπου Μ 29 εντοπίστηκε γύρω στις 14:00 σε ανοικτό χώρο στη Χλώρακα, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία Πάφου.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για εξετάσεις. Στο μέρος έσπευσε και πυροτεχνουργός της Αστυνομίας Πάφου και η σκηνή αποκλείστηκε.

Ακολούθως η οπλοβομβίδα καταστράφηκε από τον πυροτεχνουργό της ΑΔΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE