Αυτό και αν συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους κόουτς των μεγάλων

Αυτό και αν συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους κόουτς των μεγάλων

Δεν πρέπει να θεωρούμε πως οι κόουτς των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Ομόνοιας θα είναι και στον πάγκο των ομάδων τους με την νέα αγωνιστική χρονιά.

Σίγουρα οι Δώνης (ΑΠΟΕΛ) και Λέβι (Ανόρθωση) θα καλεστούν με το τέλος της σεζόν για συζητήσεις από την διοίκηση, ενώ οι Πέτεφ και Ιδιάκεθ θα διαφανεί στην πορεία τι θα γίνει τελικά με το μέλλον τους.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΛ πρόσφατα αποδέσμευσε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, ενώ ο Σοφρώνης Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα τα πηγαίνει πολύ καλά και θεωρούμε πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και του χρόνου στον κυανόλευκο πάγκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE