ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκπαιδευτικό συνέδριο για τη ρομποτική, τους γονείς και τα παιδιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκπαιδευτικό συνέδριο για τη ρομποτική, τους γονείς και τα παιδιά

Ο Κυπριακός Επιστημονικός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αξιοποίησης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 10/3  εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα «Γονείς και παιδιά κάνουν πειράματα και προγραμματίζουν ρομπότ».


 
Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη και πραγματοποιήθηκε στο ΚΣτ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με το ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ, εισηγητές στο συνέδριο ήταν ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Μάριος Χαραλάμπους και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick Nίκλεια Ετεοκλέους.
 
 Την κήρυξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος τιμήθηκε από τον ΚΕΣΕΑ-ΤΠΕ για την πολύπλευρη προσφορά του στην εκπαίδευση της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Στρατιωτική παρέλαση 1ης Οκτωβρίου: Έναρξη με 21 κανονιοβολισμούς - Συμμετοχή μηχανοκίνητων, πεζοπόρων τμημάτων και πτητικών μέσων

LIVE - Στρατιωτική παρέλαση 1ης Οκτωβρίου: Έναρξη με 21 κανονιοβολισμούς - Συμμετοχή μηχανοκίνητων, πεζοπόρων τμημάτων και πτητικών μέσων

Στις 9:00 το πρωί άρχισε η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, στο πλαίσιο των εορτασμών της εξηκοστής πέμπτης επετείου από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE