ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανανεωμένο και με ολοκαίνουριες συλλογές το Celio στο My Mall!

Ανανεωμένο και με ολοκαίνουριες συλλογές το Celio στο My Mall!

Η γαλλική αλυσίδα καταστημάτων ανδρικού ρουχισμού του Ομίλου Voici La Mode Ltd επανέρχεται δριμύτερη με νέο πρόσωπο

Με ανεβασμένη διάθεση και σ’ ένα ανακαινισμένο, μοντέρνο χώρο, το κατάστημα ανδρικής μόδας Celio στο My Mall άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και προσκαλεί όλους να το επισκεφθούν για να δουν τη νέα του collection.

Στη νέα συλλογή κυριαρχούν οι ζεστοί και γήινοι χρωματισμοί σε διάφορες αποχρώσεις του ίντιγκο, τα τροπικά μοτίβα σε πράσινους τόνους, η μινιμαλιστική θεματική με ουδέτερα και φυσικά χρώματα καθώς και η λειτουργικότητα και άνεση στην χρήση των ρούχων.

Επιπλέον, το Celio έχει εντάξει στη νέα του collection τα Green Jeans. Πρόκειται για τα νέα, οικολογικά τζιν που διαθέτουν μια καινοτόμα τεχνολογία που απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια για την κατασκευή τους, συνδυάζοντας έτσι το στιλ με την οικολογική συνείδηση.

 

Οι καταναλωτές που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Celio το Σάββατο 10 Μαρτίου, είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από προσφορές, μερικές από τις οποίες συνεχίζονται, να φωτογραφηθούν με τον Μάριο Πρίαμο και τον Giulio Filippo d’Errico και να βγάλουν selfie με τους φίλους τους στο photobooth, παρέα με φαγητό και μουσική.

Η αλυσίδα καταστημάτων Celio η οποία ανήκει στον Ομίλο Voici La Mode Ltd, έχει πολύχρονη παρουσία στον ανδρικό ρουχισμό στην Κύπρο, με κομμάτια γαλλικής μόδας, υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top