ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν περιγράφεται η χαρά του Φροξυλιά! Θυμήθηκε ΑΕΚ, η σημασία του γκολ του και η… ατυχία

Δεν περιγράφεται η χαρά του Φροξυλιά! Θυμήθηκε ΑΕΚ, η σημασία του γκολ του και η… ατυχία

Επί ευκαιρίας της κλήσης του στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Κύπρου, από τον Μπεν Σιμόν ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Παρασκευής με το αντίστοιχο συγκρότημα του Μαυροβουνίου, ο ποδοσφαιριστής της Νταμπάρτον, Δημήτρης Φροξυλιάς παραχώρησε δηλώσεις.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το γκολ που σημείωσε πρόσφατα και έδωσε την ιστορική πρόκριση στην ομάδα του είπε: «Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου μέχρι τώρα» και πρόσθεσε «Αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκα και ήμουν άτυχος.  Ήταν μια κακή στιγμή μετά από αυτό το παιχνίδι».

-«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι… Υπάρχουν κακές στιγμές και καλές στιγμές. Σε βοηθά πάντα να γίνεσαι πιο δυνατός γιατί η ζωή στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να βρεις την ψυχολογία να επιστρέψεις μετά από έναν τραυματισμό».

-«Είχα πολύ έμπειρους παίκτες μαζί μου στην ΑΕΚ όταν ήμουν εκεί, γιατί μερικοί από αυτούς είχαν κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004. Είχα μερικούς παίκτες της Εθνικής ομάδας που με βοήθησαν πολύ, έπαιξα με μερικούς πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες για τρία χρόνια, ενώ ήμουν εκεί».

-«Ήταν ξεχωριστό για μένα, γιατί έχει πάνω από 100 χρόνια η Νταμπάρτον να πάει στον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

-«Αν σκοράρεις έτσι και φτάνεις στον τελικό, είναι κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο για τους παίκτες και την ομάδα».

-«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά έπαιξα πολύ καλά και όταν κερδίσαμε εμείς μετά γιορτάσαμε και δεν σκεφτήκαμε να είμαστε κουρασμένοι ή τίποτα, ήμασταν πολύ χαρούμενοι – όλη η ομάδα και το προσωπικό».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Φροξυλιά

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top