ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Μέσι για το τι πρέπει να παραμερίσει!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Μέσι για το τι πρέπει να παραμερίσει!

Ο Λίο Μέσι ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του αποτελεί πια το σύνολο, με τον Αργεντινό να τονίζει ότι δε θέλει να γίνεται εγωιστής.

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να παραμερίσει τον εγωισμό του προς χάριν του συνόλου, τονίζοντας ότι θέλει να γίνει πιο ομαδικός παίκτης.

«Συνήθιζα να παίρνω την μπάλα και να κάνω τα δικά μου αλλά πλέον προσπαθώ να παίζω περισσότερο για την ομάδα. Προσπαθώ να αφήνω την μπάλα να κυκλοφορεί περισσότερο και να μην απλά ένας εκτελεστής. Προσπαθώ να μην είμαι τόσο εγωιστής».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE