Ξέσπασμα Πάρντο μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασμα Πάρντο μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τερματοφύλακας της Αλκης, Ούρκο Πάρντο, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα στο Instagram, αναρτώντας το πιο κάτω επιθετικό μήνυμα, με το οποίο απαντά στους… επικριτές του.

Αναλυτικά:

«Γειααααααα!!!! Είμαι εδώ. Με βλέπεις; Ξέρεις ότι μιλάω σε σένα… Στο μεταξύ, ήταν φανταστικό το σουτ από τον Στέβαν Γιόβετιτς. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παίξω με την Κύπρο απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Μπράβο στους παίκτες μας και σε όλη την ομάδα για την τεράστια προσπάθεια. Αυτή είναι μόνο η αρχή για κάτι μεγάλο και θαυμάσιο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλου του κοινού της Κύπρου. Με πίστη και θετική σκέψη, θα πετύχουμε κάτι μεγάλο».

Δείτε το:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE