ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπαιξαν σαν πρωταθλήτριες

Έπαιξαν σαν πρωταθλήτριες

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Robo Μarkets ΑΕΛ 3-0 (25-05, 25-13, 25-16)

Παίζοντας σαν πρωταθλήτριες οι παίκτριες της Ανόρθωσης κέρδισαν στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας την Robo Markets ΑΕΛ με 3-0 σετ και έχει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Οι Λεμεσιανές για να προκριθούν οφείλουν να κερδίσουν στην έδρα τους 3-0 ή 3-1 και να ποντάρουν στο χρυσό σετ.

Φουριόζα μπήκε η Ανόρθωση μη αφήνοντας περιθώρια στην Robo Markets ΑΕΛ. Παίζοντας ολοκληρωτικό βόλεϊ η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε στο πρώτο σετ με 25-05 και έδειξε τις διαθέσεις της.

Η Ανόρθωση έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και στο δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να το κερδίσει με 25-13 γράφοντας το 0-2 απέναντι σε μια Robo Markets ΑΕΛ που δεν έβρισκε καθόλου λύσεις.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο σετ με τις πρωταθλήτριες να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και να κερδίζουν την Robo Markets ΑΕΛ που επιχείρησε αλλαγές με 25-16 και να κερδίζουν με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κορντούν, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου, Μπούραζερ- Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κακουρή.

Robo Μarkets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Κχαταρασβίλι, Παύλου, Σπύρου, Βόρονα,Κωνσταντινίδου, Κατσουνωτού – Λίμπερο: Aραούζου. – Αλλαγές: Σιακκίδου, Πεχλιβάνη, Ντόντσουκ, Σαγιά.

Πηγή: www.volleyball.org,cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top