ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει και η ΑΕΚ τα δικά της κίνητρα! Οι σκέψεις του Ιδιάκεθ για την ενδεκάδα

Έχει και η ΑΕΚ τα δικά της κίνητρα! Οι σκέψεις του Ιδιάκεθ για την ενδεκάδα

H AEK μπορεί να βρίσκεται μακριά από το κόλπο του τίτλου ωστόσο οι «κιτρινοπράσινοι»  στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν να κερδίσουν τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού.

Η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα όμως ξέρει ότι η Ευρώπη δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη κι αυτός είναι ένα από τους κυριότερους λόγους να θέλει να κερδίσει το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Μια πιθανή επιτυχία της ΑΕΚ κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και με συνδυασμό τις όποιες απώλειες που πιθανών να προκύψουν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ η ομάδα της Λάρνακας αναλόγως θα δει αν θα πλησιάσει τον ΑΠΟΕΛ ή αν θα ανοίξει την ψαλίδα από την 5η ΑΕΛ.

Σημαντικό κίνητρο για την ομάδα του Ιδιάκεθ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι να κρατήσει αλώβητη την έδρα της (δεν δέχθηκε την ήττα) κάτι που θα την βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τότε που αγωνίζεται η ΑΕΚ στην Αρένα δέχθηκε μια ήττα όλη κι όλη κι αυτή ήταν από τον Απόλλωνα με 3-1 την περσινή περίοδο. Συνεπώς οι «κιτρινοπράσινοι» δεν θέλουν να δουν το ίδιο σκηνικό, θέλοντας να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ιδιάκεθ κάνει σκέψεις για το πως θα παρατάξει την ομάδα του. Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε αν ο Βάσκος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί στους τελευταίους αγώνες.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα δούμε τον Πάμπλο να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια και πιο μπροστά του θα πάρουν θέση οι Καταλά και Μοϊσόφ στο κέντρο της άμυνας και τους Νέλσον και Αντωνιάδη να κινούνται στα άκρα.

Στην μεσαία γραμμή ο Κάσες διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα την ίδια ώρα που και ο Λαμπάν είναι βασικός υποψήφιος να πάρει φανέλα βασικού. Ο Λαρένα είναι ένας εκ των σίγουρων να ξεκινήσει το παιχνίδι ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν οι Χέφελ και Τομάς.

Στην επίθεση ο Τρισκόφσκι, Τέτε και Ακοράν είναι από τους παίκτες που είναι υποψήφιοι να ξεκινήσουν στα «φτερά» ενώ ο Γιάννου θα πάρει φανέλα βασικού για άλλη μια φορά από την στιγμή που απουσιάζει ο Φλοριάν Τολεμές.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top