ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματικό φινάλε για την Κοπεγχάγη του Πιέρου – ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικό φινάλε για την Κοπεγχάγη του Πιέρου – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα δραματικό αγώνα που έγινε Parken Stadium η Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου κατάφερε με Buzzer Beater (καλαθοσφαιρικός ορισμός) να «αρπάξει» το τρίποντο από την Νόρντζελαντ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 37ο λεπτό με τον Έρνεστ Ασάντε, ένα γκολ το οποίο έμελλε να χωρίζει τις δύο ομάδες μέχρι το πέρας του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Κοπεγχάγη ήταν αυτή που κυνηγούσε το σκορ και στο 76ο λεπτό κατάφερε με τον Ράσμους Φαλκ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Επτά λεπτά η Νόρντζελαντα έμεινε με 10 παίκτες και εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε στην ισοπαλία 1-1, ήρθε ο Σανταντέρ στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+4 να γυρίσει το παιχνίδι και να χαρίσει στην Κοπεγχάγη τους τρεις βαθμούς.

Να σημειώσουμε ότι ο Πιερός ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός στον δραματικό αγώνα αγωνίστηκε για 78λεπτά…

 

Δείτε κι αυτό: ΧΑΜΟΣ! Έτσι υποδέχονται τον Πιέρο στο στάδιο της Κοπεγχάγης – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top