Στην Άγκυρα ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Στην Άγκυρα ο Πρόεδρος της Ρωσίας

Στην Άγκυρα έφτασε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδιμίρ Πούτιν για το θεμέλιο λίθο του πυρηνικού σταθμού Ακκουγιου, που θα θέσουν μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και στη συνέχεια θα έχουν διμερείς επαφές.

Η τουρκική αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό. Τέσσερις χιλιάδες αστυνομικοί ανέλαβαν καθήκοντα στην Άγκυρα για την προστασία του Βλαδιμίρ Πούτιν και του Ιρανού Προέδρου, ο οποίος επίσης αναμένεται για την τριμερή μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας και Ιράν την Τετάρτη στην Άγκυρα για το Συριακό.

Ερντογάν και Πούτιν συναντώνται για 12η φορά μετά τη ρωσοτουρκική κρίση και σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο οι σχέσεις συνεχίζονται με αποφασιστικότητα. Η συνάντηση πραγματοποιείται στη σκιά της διπλωματικής έντασης με τη Δύση, ενώ αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για οικονομική συνεργασία και για το Συριακό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE