ΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘Παρκάρουν μες το κατάστημα, εννα να τσιλίσουν κανένα μωρό’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘Παρκάρουν μες το κατάστημα, εννα να τσιλίσουν κανένα μωρό’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία ατυχήματα στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, ενώ από αυτή περνούν εκατοντάδες παιδιά που φοιτούν στο Λανίτειο Γυμνάσιο και Λύκειο, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα στη συγκεκριμένη λεωφόρο με μοτοσικλετιστή το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (6/4) , περίοικοι είπαν στο ThemaOnline ότι οι τροχαίες συγκρούσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Πολίτης που επισκέπτεται καθημερινά τον συγκεκριμένο δρόμο μας ανέφερε ότι λόγω των σταθμευμένων οχημάτων που βρίσκονται σταθμευμένα στη λεωφόρο, οι οδηγοί που κινούνται έχουν περιορισμένη ορατότητα και έτσι δεν μπορούν να δουν τα οχήματα που εισέρχονται από τις παρόδους, ούτε τους πεζούς που τυχόν να διασταυρώνουν.

Να σημειώσουμε ότι σε μεγάλο μέρος του δρόμου και από τις δύο πλευρές, υπάρχει διπλή κίτρινη γραμμή, που όμως δεν τηρείται από πολλούς, αφού σταθμεύουν τα οχήματα τους ακόμα και πάνω στα πεζοδρόμια.

Μάλιστα, μας είπε ότι ‘για να παρκάρουν ακόμα λίο μες το κατάστημα, εννα τσιλίσουν κανένα μωρό’, αφού στη Μακαρίου τις καθημερινές κινούνται εκατοντάδες μαθητές από και προς το Λανίτειο.

Το πρόβλημα οξύνθηκε όπως φαίνεται, μετά και τη δημιουργία διαχωριστικής νησίδας, αφού έτσι ο δρόμος έχει γίνει πιο στενός, κάτι όμως που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ήταν λάθος η τοποθέτηση της, απλά το καταγράφουμε ως ένα παράγοντα.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες, αποτελούν μιαν ένδειξη για την κατάσταση που επικρατεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE