Η Ε. Ράντου αποκάλυψε γιατί δεν βλέπει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ε. Ράντου αποκάλυψε γιατί δεν βλέπει  το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Συνέντευξη σε εκπομπή του καναλιού Epsilon έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου και μίλησε μεταξύ άλλων και για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

«Μου το είχε πει και η Ελένη Μενεγάκη κάποτε, ότι “όταν είσαι στην εκπομπή μου, ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου”. Δεν τις πολυβλέπω τις επαναλήψεις γιατί δεν μου αρέσει γενικά η προσκόλληση στο πίσω. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Και το τώρα πρέπει να κοιτάς. Εντάξει, μου αρέσει που έχω μεγαλώσει», είπε η Ελένη Ράντου.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE