ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολα θα αποφευχθεί αυτό στην Ομόνοια! Είναι δεδομένες οι αλλαγές…

Δύσκολα θα αποφευχθεί αυτό στην Ομόνοια! Είναι δεδομένες οι αλλαγές…

Όσον κι αν ήθελαν κάποιοι να μην γίνει αυτό στην Ομόνοια, με την τροπή που πήραν τα πράγματα την φετινή σεζόν οι «πράσινοι» είναι πλέον αναγκασμένοι να το πράξουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά για το «ξήλωμα» του ρόστερ της Ομόνοιας.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια οι «πράσινοι» ξηλώνουν το ρόστερ τους και το ξανά χτίζουν από το μηδέν κάτι που φυσικά όλο αυτό την ήθελαν να αποφευχθεί την φετινή σεζόν ωστόσο τα δεδομένα και τα αποτελέσματα λένε ότι δύσκολα δεν θα γίνει.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και μερικοί που κατηφόρισαν στο «Ηλιας Πούλλος» τον Ιανουάριο πιθανών του χρόνου να μην φοράνε την «πράσινη» φανέλα αφού δεν κατάφεραν να πείσουν με την απόδοση τους.

Η νέα Διοίκηση που θα εκλεγεί στα τέλη Απριλίου αλλά και η νέα τεχνική ηγεσία (δεν θα πορευτεί με Φρέντμπεργκ η Ομόνοια) θα έχουν ένα δύσκολο έργο απέναντι τους καθώς τα κεφάλαια που θα είναι ανοικτά με το που θα αναλάβουν θα είναι αρκετά και σε πολλούς τομείς.

Το σίγουρο είναι ότι την σεζόν 2018/19 θα έχουμε διαφοροποιήσει (ίσως και αρκετές) στο πράσινο ρόστερ έτσι ώστε στην Ομόνοια να αρχίσουν να μπαίνουν τα σωστά καλούπια και οι βάσεις για να βρει ξανά τον δρόμο της.

Σίγουρα η μετάβαση στα νέα τάξη πραγμάτων (νέα διοικήση – νέα τεχνική ηγεσία) θα είναι αρκετά δύσκολη όμως η Ομόνοια θα πρέπει να βγει τον τρόπο να βγει μέσα από τα νέα δεδομένα πιο πεισμωμένη και δυνατή έτσι ώστε να διεκδικήσει ξανά αν μη τι άλλο την παρουσία της στην Ευρώπη κάτι που στερήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Τέλος θα πρέπει από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό του «πράσινου» οικοδομήματος ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά από την μια στιγμή στην άλλη και σίγουρα για να έρθει ένας τίτλος ή τίτλοι θα χρειαστεί δουλειά και ιδιαίτερη υπομονή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top