ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θεός» δεν είναι ο Stavros από τη Νέα Υόρκη, αλλά…

«Θεός» δεν είναι ο Stavros από τη Νέα Υόρκη, αλλά…

Πέρασαν oι μέρες της Ανάστασης, αλλά για τους Ομονοιάτες η «ανάσταση» της ομάδας τους, φαίνεται ότι είναι ακόμα μακριά. Click-άρουν αβέρτα στις ιστοσελίδες καθημερινώς, ελπίζοντας ότι θα διαβάσουν καμιά κουβέντα… γλυτζιά/ευχάριστη για την ομάδα τους.  

Εδώ και μια-δυο εβδομάδες, μπήκε στη ζωή τους και ο… θείος ο Stavros από τη Νέα Υόρκη. Δεν νομίζω να υπάρχουν οπαδοί της Ομόνοιας, οι οποίοι βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν Θεό ή Μεσσία για την ομάδα τους, τον Κυπρο-Αμερικανό επιχειρηματία. 

Απ’ όσα έχουν δημοσιοποιηθεί από το πλάνο ή το project του συγκεκριμένου ανθρώπου, δεν μπορεί να λεχθεί ότι σίγουρα θα βγάλει τον λαοφιλή σύλλογο από τα τεράστια οικονομικά αδιέξοδα που τον «έριξαν» αυτοί που διοικούσαν τα τελευταία χρόνια. 

Όμως, τουλάχιστον αυτός έχει ένα… «άλφα» ή «βήτα» επιχειρηματικό πλάνο. Γιατί να μη του δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσει να το εφαρμόσει; Εδώ έδωσαν την… εξουσία σε ανθρώπους που αποδείχθηκαν εντελώς ανεπαρκείς. Ούτε το μπακάλικο του χωριού τους, δεν θα μπορούσαν να κουμαντάρουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. 

Θέλω να σχολιάσω όμως και μερικούς άλλους, που κάνουν… show (σχεδόν καθημερινώς) στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κατά τις τελευταίες εβδομάδες.  «Πετάνε» ένα σωρό αρλούμπες στον αέρα, μόνο και μόνο για να κάνουν τη… λεζάντα τους, μέσα στον κόσμο της Ομόνοιας. 

Επαναλαμβάνω ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι Θεός ή Σωτήρας. Για να μην παρεξηγηθώ ότι προσπαθώ να «πατρονάρω» τον θείο Σταύρο από την Αμερική.

Επιμένω ωστόσο ότι εκεί που την οδήγησαν την Ομόνοια εκείνοι που (υποτίθεται) την λατρεύουν και την αγαπούν, ίσως μόνο ένας επιχειρηματίας μη Ομονοιάτης (ακούγεται ότι μικρός υποστήριζε την Ανόρθωση ο μίστερ Σταύρος), ίσως καταφέρει να την κουμαντάρει/διαχειριστεί πολύ καλύτερα. Και γιατί όχι να την σώσει… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top