ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα παρέμβαση Γιώτη για Παπασταύρου: «Με κλειστά μάτια αν… – Γι΄ αυτό σιωπώ» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα παρέμβαση Γιώτη για Παπασταύρου: «Με κλειστά μάτια αν… – Γι΄ αυτό σιωπώ» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας, σχολίασε εκ νέου στα social media την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου, αναφέροντας τα εξής:

«Εγώ είπα τους προχτές στο Σεμέλη, μόλις σας φέρει τσέκι 24 εκατομμυρίων όπως λαλείτε, δώστε του την με κλειστά μάτια. Αλλά όπως είναι η συμφωνία σήμερα, όχι!».

«Έχουν δημιουργηθεί τόσες πολλές ψευδαισθήσεις για την πρόταση Παπασταύρου που όποιος μιλά τώρα θεωρείται κακός και εχθρός της Ομόνοιας. Για αυτό σιωπώ μέχρι να δω την τελική του πρόταση. Παρακολουθώ με κάθε λεπτομέρεια ότι συμβαίνει, μην ανησυχείτε».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top