Καταρρέει η τουρκική λίρα - Σε ελεύθερη πτώση λόγω Ερντογάν

Καταρρέει η τουρκική λίρα - Σε ελεύθερη πτώση λόγω Ερντογάν

Το τουρκικό εθνικό νόμισμα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση επειδή η τουρκική κεντρική τράπεζα ακολουθεί τις απαιτήσεις του προέδρου Ερντογάν, γράφει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

«Η τιμή της τουρκικής λίρας σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Για πρώτη φορά στην ιστορία το ευρώ ισοδυναμεί με περισσότερες από πέντε λίρες. Επίσης, σε σχέση με το δολάριο ΗΠΑ, το τουρκικό νόμισμα κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ», γράφει η εφημερίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE