ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Kάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εις βάρος του Σωματείου»

«Kάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εις βάρος του Σωματείου»

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο του Απόλλωνα αναφορικά με το «Ντου» της Αστυνομίας στο σωματείο του Απόλλωνα όπου παραλήφθηκαν 65 οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, το χρηματικό ποσό των 5 χιλ. ευρώ και άλλα τεκμήρια.

Αναλυτικά:

Σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία βεβαίως καταδικάζουμε χωρίς ενδοιασμό, το Σωματείο του Απόλλωνα θα επιθυμούσε να ξεκαθαρίσει και να ενημερώσει τα μέλη και όλους τους φίλους του τα ακόλουθα:

Ένα θέμα, το οποίο πιθανό να μην είναι σε γνώση της πλατιάς μάζας των μελών μας, είναι ότι το Σωματείο μας, για χρόνια τώρα, έχει έρθει σε συμφωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα για την διαχείριση του χώρου που ευρίσκεται πάνω από το οίκημα μας, ως Internet cafe, με την καταβολή ενός συμφωνημένου ποσού.

Επίσης, συμφωνήθηκε να διοργανώνεται και η τόμπολα που συνηθίζετο να παίζουν τα μέλη μας για πάρα πολλά χρόνια, ούτως ώστε με τον τρόπο αυτό να εισπράττεται από το Σωματείο ένα εισόδημα, το οποίο θα χρησιμοποιείτο και χρησιμοποιείται για την εξόφληση παλαιών χρεών και άλλων σοβαρών αναγκών.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε καλόπιστο μέλος μας ή μή, τα όσα καταγράφονται και αναλύονται σε ρεπορτάζ με πηχυαίους τίτλους και με πολλές υπερβολές, δεν έχουν, ούτε θα μπορούσαν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το ένδοξο Σωματείο μας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εις βάρος του Σωματείου μας μια αστυνομική είδηση για αλλότριους σκοπούς.

Παρά τα πιο πάνω αναφερόμενα και επειδή το ένδοξο όνομα του Σωματείου μας δεν επιθυμούμε να το συσχετίζουν κάποιοι με έκνομες δραστηριότητες, στη επόμενη συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου, αποκλειστικό θέμα στην ατζέντα θα είναι το συγκεκριμένο, όπου θα συζητηθούν εκτενώς όλοι οι παράμετροι για να εξευρεθούν τρόποι για να μην παρουσιαστούν ξανά ίδια ή παρομοίου είδους περιστατικά, για τα οποία ουδείς δεν μπορεί να είναι περήφανος και πολύ περισσότερο να αμαυρώνουν την ένδοξη ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού.

Διαβάστε κι αυτό: «Ντου» Αστυνομίας στο σωματείο του Απόλλωνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top