ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετακομίζει στην έδρα της Σίτι η… Γιουνάιτεντ

Μετακομίζει στην έδρα της Σίτι η… Γιουνάιτεντ

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το Έτιχαντ, για το διάστημα που θα κλείσει το Ολντ Τράφορντ προκειμένου να γίνουν έργα για την αύξηση της χωρητικότητας του φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αυξήσει την χωρητικότητα του «Ολντ Τράφορντ» στις 90.000 θέσεις, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «κόκκινοι διάβολοι» να μετακομίσουν σε κάποια άλλη έδρα για το διάστημα όπου και θα γίνονται οι εργασίες στο γήπεδο της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σκέφτονται το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην έδρα της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Σίτι το Έτιχαντ.

Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι των «πολιτών» είναι ανοικτοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο αν και η ίδια θα ζητήσει αρκετά υψηλό ενοίκιο από την Γιουνάιτεντ για το διάστημα της συγκατοίκησης τους.

Ωστόσο εάν αυτό συμβεί δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς κάτι τέτοιο είχε ξαναγίνει κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μιας και το Όλντ Τράφορντ είχε βομβαρδιστεί από τους Γερμανούς με συνέπεια οι «κόκκινοι διάβολοι» να χρησιμοποιούν για οκτώ χρόνια ως έδρα το Μέιν Ρόουντ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top