ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό του Τσιρείου θα εκπλήξει ο Λέβι; Τι σκέφτεται για Πράνιτς

Για άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό του Τσιρείου θα εκπλήξει ο Λέβι; Τι σκέφτεται για Πράνιτς

Την περασμένη Τετάρτη η Ανόρθωση ήταν, αν όχι για όλη τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς με τον Απόλλωνα στην προημιτελική φάση, απρόσωπη, ανύπαρκτη στο γήπεδο.

Λίγα 24ωρα μετά, μέσα στην έδρα της, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση καλείται να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.  Κόντρα στην ΑΕΚ η ώρα 19:00 για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ρόνι Λέβι καλείται να δείξει χαρακτήρα, αντίδραση, τέτοια εμφάνιση που θα συνοδευτεί με την ουσία, δείχνοντας ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον αποκλεισμό από το κύπελλο και την άσχημη εικόνα που είχε στο Τσίρειο Στάδιο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα, εντούτοις, δεν λείπουν για ακόμη ένα παιχνίδι για την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, μιας και ο Ρόνι Λέβι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σισέ, Καμαρά και Αρτυματά.

Με δεδομένο ότι η Ανόρθωση έχει μία απόσταση τριών βαθμών στην 3η θέση όπου βρίσκεται, από την 4η ΑΕΚ, τότε ο στόχος δεν είναι άλλος από το να «σκοτώσει» μία καλή τα όνειρα των κιτρινοπράσινων για να γίνουν συγκάτοικοι.

Έτσι, το τρίποντο για την Ανόρθωση είναι ο στόχος με τον Ρόνι Λέβι να σκέφτεται αρκετά για το τι θα πράξει στο βασικό σχήμα της ομάδας του, έχοντας και ως δεδομένο κάποιες αλλαγές σε αυτό για να γίνουν σε σχέση με το άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο που είχε η ομάδα την περασμένη Τετάρτη απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο.

Ένα πιθανό σχήμα είναι Αρούς κάτω από τα δοκάρια, Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας, Κοφφί και Στρούνα στα αμυντικά άκρα, Βικτόρ και Ιγκιεμπόρ ως ανασταλτικά χαφ, με τον Ράγιος πιο μπροστά τους, Πράνιτς και Καλό στα «φτερά» με Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης.

Εάν και εφόσον, δηλαδή, ο Πράνιτς επιλεχθεί για το αριστερό «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι μία κίνηση – ματ, μία κίνηση – έκπληξη, από τον Ρόνι Λέβι, όπου δείχνει να έχει ως «τζόκερ» τον παίκτη της Ανόρθωσης στα τελευταία παιχνίδια, καθώς πέρα από τη φυσική του θέση στο αμυντικό άκρο, τον είδαμε πρόσφατα και στον χώρο του κέντρου, ενώ δεν αποκλείεται το βράδυ να είναι και σε ρόλο εξτρέμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top