Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD
Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν χθες βράδυ στην Πάφο για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
Σε μια φάση στο ημίωρο του αγώνα ο νεαρός Κύπριος φάνηκε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.
Ο Μηνάς Αντωνίου επέστρεψε στο γήπεδο όμως λίγα λεπτά αργότερα δεν άντεξε και κρατώντας το πόδι του αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ και το τεχνικό τιμ των «γαλαζοκίτρινων» θα περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις του Κύπριου μέσου για να δει την σοβαρότητα του τραυματισμού του και για το πόσο καιρό θα χρειαστεί να απουσιάζει.
Απλά για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Μακρής ήταν ο ποδοσφαιριστής που αντικατέστησε τον Αντωνίου στο 37ο λεπτό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις