Συνάντηση Κενεβέζου με δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

Συνάντηση Κενεβέζου με δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Τουρκία

Τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την Τουρκία στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, επισκέφθηκε την Κυριακή (15/4) ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος.

Ο κ. Κενεβέζος συναντήθηκε αρχικά με την οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη στην Ορεστιάδα, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Καστοριά, όπου συνάντησε την οικογένεια του Άγγελου Μητρετώδη.

Ο Κύπριος Πρέσβης μετέφερε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας στις οικογένειες, αλλά και την ευχή να τελειώσει σύντομα η παράνομη κράτηση των δύο στρατιωτικών.

Οι δύο οικογένειες ενημέρωσαν τον κ. Κενεβέζο για την πορεία της υπόθεσης και τον ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία που πήρε, αλλά και για το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους δύο στρατιωτικούς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE