ΒΙΝΤΕΟ: Έβαλε φωτιά ο Πετρίδης με τις δηλώσεις για ταυτοποίηση – ‘Καρφιά’ προς άλλες ομάδες και μήνυμα σε πορτοκαλί!

ΒΙΝΤΕΟ: Έβαλε φωτιά ο Πετρίδης με τις δηλώσεις για ταυτοποίηση – ‘Καρφιά’ προς άλλες ομάδες και μήνυμα σε πορτοκαλί!

Έστειλε ηχηρά μηνύματα ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοιας, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις του στη Cytravision αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της ταυτοποίησης τονίζοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τον κόσμο του. Παράλληλα άφησε αιχμές για οπαδούς άλλων ομάδων και κατά πόσο τηρούν την ταυτοποίηση.

Δείτε στο βίντεο τι είπε:

 

 «Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση για την σημερινή νίκη. Απόψε, ήμασταν κατά 80% περισσότερο παθιασμένοι, θέλαμε τη νίκη οπωσδήποτε. Έτσι θέλουμε να αγωνιζόμαστε αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ. Έμειναν άλλα 4 παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τους παρακαλούμε να έρθουν στο γήπεδο. Σε κάποια διαστήματα είδαμε την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος, το δήλωσε και ο προπονητής. Όχι σαν κάποιους άλλους που κυνηγούν το πρωτάθλημα και δεν τήρησαν αυτό που αποφάσισαν. Είναι παράκληση της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, των παικτών και όλων στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, είμαστε κυνηγημένοι από παντού. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος δίπλα μας και να πάμε ενωμένοι για το 6ο συνεχόμενο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE