Τέλος οι «κουβέντες του καφενέ» για την Ομόνοια – Παρουσιάζεται το business plan Παπασταύρου

Τέλος οι «κουβέντες του καφενέ» για την Ομόνοια – Παρουσιάζεται το business plan Παπασταύρου

Το 1,5 εκατομμύριο για τα κριτήρια, η διασφάλιση της Ομόνοιας και η εταιρεία.

Το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα σε όλες τις συζητήσεις των φίλων των «πρασίνων», αλλά και του υπόλοιπου φίλαθλού κοινού της Κύπρου.

Οι διαπραγματεύσεις για το τελικό προσχέδιο της πρότασης του έχουν ολοκληρωθεί και πλέον μέλη και φίλοι της Ομόνοιας θα ενημερωθούν για τα όσα προτίθεται ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας να πράξει, εάν βρεθεί τελικά στο πηδάλιο των «πρασίνων».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE