Επέστρεψε η αποστολή της Κύπρου από την Αυστραλία – Κλίμα συγκίνησης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΒΙΝΤΕΟ

Επέστρεψε η αποστολή της Κύπρου από την Αυστραλία – Κλίμα συγκίνησης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε έντονο κλίμα συγκινησιακής φόρτισης αφίχθη σήμερα (17/04) το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η αποστολή της Κύπρου που έλαβε μέρος τις προηγούμενες ημέρες στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Gold Coast της Αυστραλίας.

Κεντρικό πρόσωπο ήταν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Διαμάντω Ευριπίδου, η οποία κατέκτησε… 6 (ΕΞΙ!) μετάλλια, ενώ συνολικά η χώρα μας κατέκτησε 14 μετάλλια, που είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή από το 1978 που η Κύπρος μετέχει στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τον λιγοστό κόσμο (συγγενεις και φίλοι κυρίως…) που ήταν παρών, να χειροκροτεί και να αποθεώνει τους αθλητές μας.

Σημειώνουμε ότι κάποιοι αθλητές μας ήρθαν νωρίτερα στην Κύπρο, όπως για παράδειγμα ο Απόστολος Παρέλλης και ο Μάριος Γεωργίου, όμως πλέον επέστρεψαν όλοι στο νησί μας!

Το ThemaSports ήταν παρών στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατέγραψε εικόνες από την άφιξη των αθλητών μας!

Σε λίγο, μπορείτε να δείτε και δηλώσεις από την Διαμάντω Ευριπίδου και όχι μόνο!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE