Πέρασε στον τελικό η Ανόρθωση

Πέρασε στον τελικό η Ανόρθωση

Στον Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο «Λευκόθεο» πέρασε η Ανόρθωση.

Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε και την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 την Ολυμπιάδα Ν. στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 σετ. Η Ανόρθωση περνά για δεύτερη σερί σεζόν στον Τελικό και διεκδικεί πλέον το νταμπλ. Για την ομάδα του Χρ. Σιαντρή ο αγώνας αποτέλεσε και το φινάλε της σεζόν.

Η επικράτηση της Ανόρθωσης ήταν πάρα πολύ εύκολη στο πρώτο σετ με τις πρωταθλήτριες να επιβάλλονται σε 21 λεπτά 25-10 και να προηγούνται με 1-0. Η Ολυμπιάδα έχασε επαφή με το σκορ.

Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 17 Απριλίου 2018 η Ανόρθωση πέρασε στον Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών 2017-18. Το νικηφόρο δεύτερο σετ με 25-16 την έστειλε στον Τελικό για δεύτερη σερί σεζόν. Το σετ ήταν καλύτερο σε σχέση με το πρώτο, αφού η Ολυμπιάδα βρήκε τα αποθέματα και προσπάθησε περισσότερο. Το σετ ολοκληρώθηκε μέσα σε 23 λεπτά 25-16 με την Ανόρθωση να προηγείται 2-0.

Το τρίτο σετ δεν πρόσφερε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα δυο με την Ανόρθωση αισθητά καλύτερη να κερδίζει σε 24 λεπτά 25-14 και την πρόκριση με το άνετο 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Πατσέκο,Σταυρινίδου,Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου,Μπούραζερ – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Ιωάννου, Κακουρή, Χριστοδούλου, Ευγενίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Γ. Μαραγκού,Χαραλάμπους, Προκοπίου, Ντίπερν, Ψιλογένη, Οικονομίδου. – Αλλαγές: Χαρσαλαμπίδ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE