ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Όποιος γνωρίζει για βόμβα Καπιτανή να μιλήσει στις Αρχές

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Όποιος γνωρίζει για βόμβα Καπιτανή να μιλήσει στις Αρχές

Με ανακοίνωση της το απόγευμα της Τετάρτης (18/4), η Αστυνομία τοποθετείται για την υπόθεση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία Καπιτανή την περασμένη Δευτέρα (16/4), ενώ χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη η διερεύνηση της, καλώντας ταυτόχρονα όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Αναφορικά με την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του παρατηρητή διαιτησίας Κ. Καπιτανή, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 16 Απριλίου, 2018, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση με κάθε σοβαρότητα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξιχνίασή της, αξιολογώντας όλες τις πληροφορίες και στοιχεία πάντοτε με βάση το Νόμο και το υφιστάμενο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη και τη διεθνή πραγματικότητα, η διερεύνηση εγκληματικών ενεργειών τέτοιας μορφής καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη. Επισημαίνεται ότι η συνεργασία και η συνδρομή του θύματος ή/ και του εργασιακού και ευρύτερου περιβάλλοντος του είναι πολύ σημαντική και συμβάλλει στη διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων.

Τέλος, καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει ή κατέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.