ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Οι απειλές Τσαβούσογλου πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη»

ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Οι απειλές Τσαβούσογλου πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη»

Λύση του Κυπριακού στη βάση των απαιτήσεων του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί ή του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου οδηγεί από την πίσω πόρτα στην υλοποίηση της διχοτόμησης και των σχεδίων για πλήρη έλεγχο της Κύπρου από την Τουρκία.

Αυτό δήλωσε το Σάββατο (21/4) ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Περδίκης σχολίασε τις πληροφορίες για απειλές που διατύπωσε ο κ. Τσαβούσογλου για σχέδιο Β’ στο Κυπριακό.

«Θεωρούμε ότι αυτές οι απειλές πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη» είπε ο κ. Περδίκης, ανέφερε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει υπό το κράτος του πανικού να μας οδηγήσουν σε αποφάσεις που ουσιαστικά θα καταστήσουν τις απειλές πραγματικότητα ή – ακόμα χειρότερα – θα τις νομιμοποιήσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.