ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απεβίωσε 60χρονος - Στην Εντατική μετά από εργατικό ατύχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απεβίωσε 60χρονος - Στην Εντατική μετά από εργατικό ατύχημα

Γύρω στις 19:45 το απόγευμα της Δευτέρας (23/4), λήφθηκε πληροφορία ότι 60χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 15 Απριλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, ο άτυχος 60χρονος Κλεάνθης Μόρτης είχε μεταβεί σε εργοστάσιο που διατηρεί στον Κουτραφά, όπου σε κάποια στιγμή, ενώ ανέβηκε σε σκάλα μπετονιέρας και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Για το ατύχημα είχε ειδοποιηθεί το Γραφείο Εργασίας το οποίο διενήργησε εξετάσεις στο χώρο στις 16/4/2018. Ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας, ενημερώθηκε σχετικά το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Οι ειδικοί της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ΑΤF των ΗΠΑ, που έφθασαν στην Κύπρο για έρευνες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα μεταβούν στην κοινότητα Μαλιάς στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE