ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Το τελευταίο αντίο στην Ανδρούλα Βανέζη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν στην 79χρονη Ανδρούλα Βανέζη συγγενείς και φίλοι.

Η άτυχη εκπαιδευτικός κηδεύεται την Πέμπτη (26/4) στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.

Η 79χρονη, που βρέθηκε τη Δευτέρα (23/4) νεκρή, φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι της, με τον ή τους δράστες να είναι άφαντοι, καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, ενώ επιστημονικές εξετάσεις θα δείξουν αν η Ανδρούλα Βανέζη, για την οποία όλοι είχαν καλό λόγο να πουν, πέθανε από παθολογικά ή άλλα αίτια κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE