ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Γυναίκα η δεύτερη καταζητούμενη - Τους 'έδωσε' φίλος τους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Γυναίκα η δεύτερη καταζητούμενη - Τους 'έδωσε' φίλος τους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ύποπτος για συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ληστεία, κλοπή και είσοδο σε κατοικία για διάπραξη κακουργήματος, είναι ο 29χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο της 79χρονης στην Αγλαντζιά, εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το Σάββατο (28/4).

Ο 29χρονος Ελληνοκύπριος, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (28/4), που προσάχθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ένταλμα προσωποκράτησης του, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του.

Ερευνητής της υπόθεσης του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, ανέφερε ότι κάμερες από τη γειτονιά που διαπράχθηκε το έγκλημα, κατέγραψαν κάποιο άτομο να τρέχει έχοντας κλιμένο το πρόσωπο του με κουκούλα.

Ακόμη, πληροφοριοδότης που είναι φίλος με τον ύποπτο, επικοινώνησε με αλλοδαπή – που ήδη καταζητείται για την ίδια υπόθεση- ρωτώντας την που βρίσκεται και του είπε πως είναι κάπου και προσπαθούν να πουλήσουν έναν υπολογιστή, κάτι που έκαναν για 100ευρώ.

Ο 29χρονος αφού συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς ‘Εν έχω σχέση’ αναφερόμενος στην υπόθεση.

Πάντως, σε τσάντα του υπόπτου βρέθηκε χαρτότελλα, ίδια με αυτή που εντοπίστηκε φιμωμένη η άτυχη 79χρονη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης πρόκειται να λάβουν ακόμη 70 άλλες καταθέσεις, εκτός από τις 112 που έχουν ληφθεί για την υπόθεση, ενώ ζητήθηκε και έκδοση διατάγματος έρευνας τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Τέλος, η γυναίκα που καταζητείται για την υπόθεση βρίσκεται σε stop-list, καθώς τα στοιχεία της είναι γνωστά στις Αρχές.

Η στιγμή της άφιξης του 29χρονου στο δικαστήριο:

Μ.Π.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top