ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η αποχώρηση της 21χρονης – Με κουκούλα Bob Marley ο δράστης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η αποχώρηση της 21χρονης – Με κουκούλα Bob Marley ο δράστης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την οκταήμερη κράτηση του 23χρονου και της 21χρονης συμβίας του αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το Σαββάτο (28/4), αφού για τους δύο υπάρχει εύλογη υποψία για εμπλοκή τους στο φονικό του Στροβόλου.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο ανακριτής της υπόθεσης κ. Κούμεττος, αναφέρθηκε σε ξίφος και ρόπαλο που κατέχει η Αστυνομία, αλλά και στα παπούτσια του 33χρονου που βρέθηκαν στην οικία του ζεύγους. Στα εν λόγω αντικείμενα, ταυτοποιήθηκε το DNA της 21χρονης η οποία αρχικά ανέφερε πως δεν γνώριζε αν ο συμβίος της κατέχει επιθετικά - αιχμηρά εργαλεία.

Ωστόσο, η 21χρονη, ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι το ξίφος το έκανε δώρο η ίδια στον 23χρονο συμβίο της, ενώ για τα άλλα δυο αντικείμενα, αρνήθηκε ότι γνώριζε την ύπαρξή τους.

Πάντως, μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, αναφέρει, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης κ. Κουμέττου, ότι το μοιραίο βράδυ το πρόσωπο που άνοιξε την πόρτα για να μπει το δεύτερο άτομο στην οικία, του είπε “εμασσιαίρωσα τους τζαι τους θκυό”, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρο ποιος είναι ο φονιάς.

Επίσης λέχθηκε ότι, ο κουκουλοφόρος που εισήλθε στην οικία των Χατζηγεωργίου, φορούσε κουκούλα Bob Marley.

Να σημειωθεί ότι για τους δύο συλληφθέντες θα πραγματοποιηθεί αναγνωριστική παράταξη, όπου ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους, θα κληθεί να αναγνωρίσει τον 23χρονο και την 21χρονη. 

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης της 21χρονης από το δικαστήριο

M.Π.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top