ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Εμασιαίρωσα τζιαι τους θκυό» είπε ο δολοφόνος – Ετεροθαλή τα δύο αδέλφια

«Εμασιαίρωσα τζιαι τους θκυό» είπε ο δολοφόνος – Ετεροθαλή τα δύο αδέλφια

Η Αστυνομία παρά τις συλλήψεις των τριών προσώπων, μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το ακριβές κίνητρο του εγκλήματος, αλλά ούτε και το ποιος ήταν ο δολοφόνος των δύο θυμάτων, με τα δύο αδέλφια να ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Όπως έγινε γνωστό, στην κατάθεση που έδωσε ο 33χρονος Λ.Τ. την Παρασκευή (27/4), κατονόμασε στην Αστυνομία τον αδελφό του, τον 23χρονο Λ.Σ. ως τον δολοφόνο του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (28/4) όταν ο 23χρονος είχε ήδη συλληφθεί, παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου όταν του ζητήθηκε να μιλήσει ανέφερε, ‘λέει ψέματα ο αδελφός μου’.

Από την συμπεριφορά των δύο αδελφών, συμπεραίνεται ότι κανείς από τους δύο δεν είναι πρόθυμος να παραδεχθεί ότι είναι ο δολοφόνος, έτσι η Αστυνομία καλείται να λύσει και αυτόν τον γρίφο για να προχωρήσει η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, τα δύο αδέλφια είναι ετεροθαλή γι’ αυτό και υπογράφονται με διαφορετικά επώνυμα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, Κούμεττο Κουμέττου, ο δράστης ο οποίος βρισκόταν εντός της οικίας και σκότωσε το ζεύγος, όταν άνοιξε την πόρτα στον δεύτερο του είπε: ‘εμασσιαίρωσα τους τζιαι τους θκυό'.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι στην κατάθεση του 15χρονου, περιγράφηκε η κουκούλα που έφερε στο κεφάλι ο δράστης ο οποίος εισήλθε δεύτερος στο σπίτι, η οποία όπως αναφέρθηκε, ήταν του Bob Marley.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, τόσο ο 23χρονος όσο και η 21χρονη συμβία του, έτυχαν ιατροδικαστικής εξέτασης, όπου στα σώματά τους εντοπίστηκαν εκχυμώσεις και μώλωπες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top