Σάλος στο Μιλάνο! Η νέα δεύτερη φανέλα της Μίλαν θυμίζει… Γιουβέντους – PHOTO

Σάλος στο Μιλάνο! Η νέα δεύτερη φανέλα της Μίλαν θυμίζει… Γιουβέντους – PHOTO

Ποιος τους «ξεπλένει» τους ανθρώπους της Μίλαν με αφορμή την επιλογή που -φέρεται να- έχουν κάνει για τη λευκή φανέλα της επόμενης περιόδου.

Ωραίοι οι μοντερνισμοί, όμορφες οι φρέσκες ιδέες και οι εμπνεύσεις που έχουν στόχο την πώληση. Όταν όμως φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, τι συμβαίνει;

Διότι ναι μεν η βασική εμφάνιση της Μίλαν είναι ταιριαστή με τα παραδοσιακά χρώματα, το μαύρο-κόκκινο, η δεύτερη ωστόσο έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις μετά τη διαρροή της στο διαδίκτυο.

Ο λόγος; Ναι μεν είναι η λευκή, ως συνήθως, φέρνει όμως στη… μισητή Γιουβέντους. Η γκρίζα-μαύρη-γκρίζα γραμμή στο στήθος έχει… κακοφανεί στους φανς των «ροσονέρι», οι οποίοι όσο κόκκινο κι αν βλέπουν στο έμβλημα και στο χορηγό έχουν στραμμένο το μάτι τους σ’ αυτή τη ρίγα που θυμίζει… (μπιανκο)νέρο.

Θα την αγοράσει κανείς;

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE