Πρώην παίκτης της Ομόνοιας στις εξέδρες του Τσιρείου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώην παίκτης της Ομόνοιας στις εξέδρες του Τσιρείου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν ξεχνά τα Κυπριακά γήπεδα ο παλαίμαχος Βασκονσέλος. Ο Πορτογάλος πρώην επιθετικός της Πέγειας, της Ομόνοιας, της Πάφου, της Αλκής και της Δόξας είναι σήμερα στο γήπεδο και παρακολουθεί τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ.

O Βασκονσέλος μάλιστα διατηρεί μάλιστα και πολύ καλές σχέσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.Εκτός αυτού είναι και μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE