ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μόνιμος κάτοικος κατεχομένων ο ένας εκ των καταζητούμενων

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μόνιμος κάτοικος κατεχομένων ο ένας εκ των καταζητούμενων

Στα κατεχόμενα διαμένει ένας εκ των καταζητούμενων για τη φονική επίθεση στον Ύψωνα το Σάββατο (05/05) το βράδυ.

Ο λόγος για τον 38χρονο Ηλία Μούζο, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο Μούζος είναι κάτοικος κατεχομένων και μάλιστα αυτό είχε δηλωθεί σε υπόθεση που είχε πρόσφατα σε δικαστήριο. Αυτό είναι εις γνώσιν της Αστυνομίας, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο καταζητούμενος να μετέβη στις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατίας περιοχές.

Ο Μούζος καταζητείται για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας για φόνο, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE