ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βρέθηκαν τεκμήρια που έλειπαν – Παρακολουθούσαν την οικία

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Βρέθηκαν τεκμήρια που έλειπαν – Παρακολουθούσαν την οικία

Βρέθηκε το σάλι, τύπου Bob Marley και τα παπούτσια που φορούσε το βράδυ της 19ης Απριλίου, ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που εισήλθε δεύτερο στην οικία Χατζηγεωργίου.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε την Δευτέρα (7/5) ο τέταρτος στην σειρά, συλληφθέντας για τη διπλή δολοφονία του ζεύγους Χατζηγεωργίου, στον Στρόβολο. 

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, ακούστηκαν νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ότι ο 22χρονος Χατζηξενοφώντος, υπέδειξε στις Αρχές, ότι τα παπούτσια που φορούσε το μοιραίο βράδυ και το σάλι που έφερε στο κεφάλι του όταν εισήλθε στην οικία του ζεύγους (σ.σ. τύπου Bob Marley), βρίσκονταν μέσα σε μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε σημείο στην Λευκωσία.

Επίσης, όπως είχαμε αναφέρει, ο 22χρονος είπε στους ανακριτές ότι τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ, τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στο πάρκο Αγίου Δημητρίου, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές μετέβησαν στο σημείο, δεν εντοπίστηκαν.

Επιπλέον, ο 22χρονος, υπέδειξε στις Αρχές το σημείο που παρακολουθούσαν την οικία των θυμάτων, αλλά και την διαδρομή που ακολούθησαν, πριν και μετά τον φόνο.

Να θυμίσουμε ότι, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top