ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άντρα»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άντρα»

Οι καταθέσεις των τριών φερόμενων ως συνεργών και τα συντριπτικά στοιχεία που υπήρχαν εναντίον του, ανάγκασαν τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή να παραδεχτεί ότι ήταν αυτός που σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Την Παρασκευή (4/5) ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του εγκλήματος, οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο ανανέωσε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

Σύμφωνα με τον Κουμέττο Κουμέττου, υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας και επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, ο ύποπτος ανακρινόμενος και αφού πληροφορήθηκε ότι δύο από τους άλλους τρεις τον κατονόμαζαν ως τον δράστη, καθώς και ότι το DNA τον συνέδεε με τη σκηνή, παραδέχτηκε το έγκλημα.

Όπως καταγράφει ο Μιχάλης Χατζηβασίλης («Ο Φιλελεύθερος»), ο Τζιωνής ομολόγησε κυνικά ότι σκότωσε πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άντρα.

Έδειξε, επίσης, στους ανακριτές τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι –παράθυρο στον πάνω όροφο- πώς σκότωσε τα δύο θύματα, καθώς και τον τρόπο διαφυγής.

Εν τω μεταξύ, οι άλλοι ύποπτοι ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι ο Τζιωνής, μισή ώρα πριν φύγει από το σπίτι, έκανε χρήση ναρκωτικών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top