ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άντρα»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άντρα»

Οι καταθέσεις των τριών φερόμενων ως συνεργών και τα συντριπτικά στοιχεία που υπήρχαν εναντίον του, ανάγκασαν τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή να παραδεχτεί ότι ήταν αυτός που σκότωσε το ζεύγος Χατζηγεωργίου.

Την Παρασκευή (4/5) ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του εγκλήματος, οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο ανανέωσε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

Σύμφωνα με τον Κουμέττο Κουμέττου, υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας και επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, ο ύποπτος ανακρινόμενος και αφού πληροφορήθηκε ότι δύο από τους άλλους τρεις τον κατονόμαζαν ως τον δράστη, καθώς και ότι το DNA τον συνέδεε με τη σκηνή, παραδέχτηκε το έγκλημα.

Όπως καταγράφει ο Μιχάλης Χατζηβασίλης («Ο Φιλελεύθερος»), ο Τζιωνής ομολόγησε κυνικά ότι σκότωσε πρώτα τη γυναίκα και μετά τον άντρα.

Έδειξε, επίσης, στους ανακριτές τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι –παράθυρο στον πάνω όροφο- πώς σκότωσε τα δύο θύματα, καθώς και τον τρόπο διαφυγής.

Εν τω μεταξύ, οι άλλοι ύποπτοι ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι ο Τζιωνής, μισή ώρα πριν φύγει από το σπίτι, έκανε χρήση ναρκωτικών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE