ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίπεδο από Φανούριο: «Παίξαμε και χάσαμε, αυτό είναι το πρωτάθλημα»

Επίπεδο από Φανούριο: «Παίξαμε και χάσαμε, αυτό είναι το πρωτάθλημα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου το μεσημέρι της Τρίτης (8/5) μίλησε για όλα τα θέματα του Απόλλωνα στο ραδίοφωνο του Άστρα 92.8.

Μεταξύ άλλων, ο Φανούριος Κωνσταντίνου κλήθηκε να σχολιάσει και την φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τη Δευτέρα (7/5) με τον Πρόδρομο Πετρίδη και τον Ανδρέα Παντελή να πίνουν μαζί τον καφέ τους.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου:

 “Οχι, Όχι, Όχι. Δεν θα μπούμε σ΄αυτή την διαδικασία. Δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν για το πώς θα αγωνιστεί ούτε με το ποιους θα κάνει παρέα. Αυτά είναι για τους οπαδούς. Δεν είναι θέμα αν ενόχλησε ή όχι. Περιμένετε από μένα να σχολιάσω την παρουσία των δύο προέδρων μαζί; Θα αλλάξει κάτι; Πώς μπορώ να ξέρω τι έχει ειπωθεί εκεί;”

Και συνέχισε λέγοντας: “Παίξαμε και χάσαμε, αυτό είναι το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η αίγλη του. Αν κάτσουμε να ρίξουμε ευθύνες, δεν είμαστε μεγάλη ομάδα. Παίξαμε 35 τελικούς, έχουμε ακόμα ένα, αν δεν τα καταφέρουμε, του χρόνου με υγεία. Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του”.

Διαβάστε κι αυτό: Πρόδρομος Πετρίδης και Ανδρέας Παντελή στο ThemaSports για τον καφέ τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top