ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Οπλοστάσιο η κατοικία 47χρονου

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Οπλοστάσιο η κατοικία 47χρονου

Στο πλαίσιο της δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα, συνεχίστηκαν και το πρωί της Κυριακης (13/5), οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 8.30 – 10.30 το πρωί της Κυριακής (13/5), πραγματοποιήθηκε έρευνα από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου στην οικία, υποστατικά και οχήματα 47χρονου την επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα και ένα ζεύγος κάννες και ο 47χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, στην ταράτσα της κατοικίας εντοπίστηκε σε πλαστικό δοχείο ένα πιστόλι με έμφορτη γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, καθώς και άλλα 14 φυσίγγια.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 47χρονου, εντοπίστηκε μία αυτοσχέδια κροτίδα.

Εναντίον του 47χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών υλών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top