Έρχονται τα ‘φυσικά’ προφυλακτικά

Έρχονται τα ‘φυσικά’ προφυλακτικά

Η εταιρεία θέλει να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα προφυλακτικά.

Η Lola, μια startup παραγωγής βιολογικών ταμπόν, άρχισε να δραστηριοποιείται το 2014 με μια γκάμα προϊόντων γυναικείας φροντίδας. Η αποστολή της ήταν πολύ φιλόδοξη: να γίνει ένα …δια βίου εμπορικό σήμα για τα γυναικεία σώματα.

«Ξεκινούσαμε μια συζήτηση σε μια κατηγορία που πραγματικά δεν είχε συζητηθεί εδώ και πολλά χρόνια», λέει η συνιδρυτής της Lola, Jordana Kier.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE