ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκ νέου στο δικαστήριο δυο εκ των υπόπτων

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκ νέου στο δικαστήριο δυο εκ των υπόπτων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους οδηγούνται την Τρίτη (15/5) ο 31χρονος Ε/κ και ο 35χρονος Βούλγαρος που τελούν υπό κράτηση, μαζί με τον 38χρονο Ηλία Μούζο, σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον των δυο αστυνομικών, το βράδυ του Σαββάτου, 5 Μαΐου, στον Ύψωνα.
 

Οι δυο είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί την επομένη των πυροβολισμών, ο 31χρονος τραυματισμένος σε παγκάκι και ο 35χρονος να κινείται πεζός με κατεύθυνση την Πάφο, ενώ η πρώτη διαδικασία προσωποκράτησης τους έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, όπου νοσηλευόταν ο πρώτος ύποπτος.
 
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την κατάθεση του 35χρονου, το βράδυ του Σαββάτου, οι δυο είχαν μεταβεί από την Πάφο στη Λεμεσό και στον Ύψωνα, με αυτοκίνητο ενοικιάσεως, όπου συνάντησαν τον  οπλισμένο με καλάσνικοφ, Ηλία Μούζο. Ο 38χρονος, όπως αναφέρει ο 35χρονος, σχεδίαζε με τον 31χρονο τη δολοφονία κάποιου προσώπου, όταν έφτασαν στη σκηνή οι δυο αστυνομικοί για έλεγχο και δέχθηκαν τους πυροβολισμούς.
 
Εν τω μεταξύ, το δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του στο χθεσινό αίτημα για ανανέωση της κράτησης, για άλλες οκτώ μέρες, της 33χρονης από τη Σλοβακία, στο όνομα της οποίας είχε ενοικιαστεί το όχημα από το οποίο ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί εναντίον των αστυνομικών.
 
Η υπεράσπιση έφερε ένσταση και ζήτησε όπως η 33χρονη αφεθεί ελεύθερη, λέγοντας ότι δεν δικαιολογείται περαιτέρω κράτηση της, ενώ λόγω του προχωρημένου της ώρας, το δικαστήριο ανέβαλε για σήμερα την απόφαση του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top