ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητές καθάρισαν παραλίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα

Μαθητές καθάρισαν παραλίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα

Μαθητές του Xenion Junior School καθάρισαν την Τρίτη 15/5 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού 2018, παραλίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα καθαρισμού 2018 και του προγράμματος οικολογικών σχολείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου, εθελοντικός  καθαρισμός στις παραλίες που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής του Πρωταρά και της Παραλίας Μακρόνησος στην Αγία Νάπα από τους μαθητές του Xenion Junior School».
 
Προστίθεται ότι «ο στόχος της φετινής χρονιάς του προγράμματος είναι «Υγεία και Ευημερία». Με σύνθημα «Ζω υγιεινά, ζω καλύτερα» 100 και πλέον παιδιά πραγματοποίησαν μια βιωματική δράση ευαισθητοποίησης που αφορά την καθαριότητα των ακτών και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης. Η συγκεκριμένη δράση έγινε έπειτα από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης και του Καθηγητικού Συλλόγου του Xenion Junior School σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου και τον Δήμο Αγίας Νάπας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top