Πρόταση στον Απόλλωνα για προπονητή, από γνωστό μάνατζερ

Πρόταση στον Απόλλωνα για προπονητή, από γνωστό μάνατζερ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ιεροκλής Στολτίδης έχει γίνει μάνατζερ και ήδη πρότεινε προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Στολτίδης έπειτα από μια πετυχημένη καριέρα με πολλούς τίτλους, αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο αρχικά ως τεχνικός διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα και εδώ και ένα χρόνο είναι μάνατζερ.

Ο «Ιέρο» πρότεινε στον Απόλλωνα Σμύρνης που ψάχνει για προπονητή, τον Γιανέφσκι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE