Σε Βρυξέλλες και Παρίσι ο Υπουργός Παιδείας - Ο λόγος

Σε Βρυξέλλες και Παρίσι ο Υπουργός Παιδείας - Ο λόγος

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης για να συμμετάσχει  στο Συμβούλιο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ε.Ε. στις 22 και 23 Μαΐου 2018.

Στη συνέχεια ο κ. Χαμπιαούρης θα μεταβεί στο Παρίσι για να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο για τον  Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτερης Εκπαίδευσης στις 24 και 25 Μαΐου 2018.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης ο Υπουργός θα έχει επίσης διμερείς συναντήσεις με Υπουργούς Ανώτερης Εκπαίδευσης άλλων χωρών.  Ο κ. Χαμπιαούρης θα έχει επίσης την ευκαιρία να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης με την ευκαιρία της δωρεάς 67 εκδόσεων του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο 26 Μαΐου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE