ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΟΥΛΗ: Στην Ολομέλεια το Υφυπουργείο Τουρισμού

ΒΟΥΛΗ: Στην Ολομέλεια το Υφυπουργείο Τουρισμού

Στην Ολομέλεια της Βουλής παραπέμπεται στις 15 Ιουνίου το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Υφυπουργείου Τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώπιον της Επιτροπής υπάρχει η τελική θέση της Κυβέρνησης γα μετεξέλιξη του ΚΟΤ σε Υφυπουργείο. Συμπλήρωσε ότι υπάρχει συγκεκριμένο κοινοβουλευτικό κόμμα – εννοώντας το ΑΚΕΛ - «που έχει την πολιτική θέση ότι μπορεί να συνυπάρχουν και Υφυπουργείο Τουρισμού και Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού».
 
«Είναι δύο διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις» είπε ο κ. Νεοφύτου ενώ πρόσθεσε ότι «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». 
 
Εξάλλου, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι η Επιτροπή Οικονομικών συζήτησε την πρόταση της Κυβέρνησης για συμπλήρωση των μελών του συμβουλίου της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας με δύο διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.
 
«Μετά από τις επεξηγήσεις του Γενικού Διευθυντή [του Υπουργείου Οικονομικών] η Επιτροπή κατά πλειοψηφία έχει δώσει την έγκρισή της στα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα».
 
Οι δύο θα πρέπει να τύχουν της έγκρισης της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και ακολούθως του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Εποπτικού Μηχανισμού, κατέληξε ο κ. Νεοφύτου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top